Welkom

Cook’Incentiveis een ‘culinaire challenge’ voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke, originele incentive voor al hun medewerkers.

Deze incentive gaat door in het prachtige decor van het 'L’Electrolux Expérience Center' in Evere: ultramoderne installaties en culinaire ateliers, degustatieruimten en een auditorium in de vorm van een cinemazaal met 100 plaatsen, voor audiovisuele presentaties en animatie.

Adres: Raketstraat 40 – 1130 Evere – Parking 100 wagens

Het menu

We hebben een verrassend menu voor u samengesteld, waarmee u:

Créer Cook'incentive

een evenement creëert dat uw medewerkers of klanten samen-brengt in een gezellige, feestelijke sfeer.

développer Cook'Incentive

een challenge organiseert tussen uw teams, rond een leuk en participatief thema.

stimuler Cook'Incentive

teamspirit en solidariteit stimuleert.

De ingrediënten

Een tiental teams van 4 tot 6 personen samenbrengen, of 50 tot 80 personen in totaal (Directie, Sales, Finances, Marketing, Technische Service, Logistiek en eventueel enkele goede klanten…)

De teams nemen het 3 tot 5 uur lang tegen elkaar op, afhankelijk van uw beschikbaarheid en budget, in keukens die volledig zijn uitgerust met Electrolux en de "AEG Cooking Club" (kookclub van zustermerk AEG).

De challenge omvat 3 workshops:

  • Koken (1 hoofdgerecht en/of 1 dessert).
  • Blinde degustatie (4 tot 5 themaworkshops).
  • Culinaire quiz (verschillende centrale thema's, met mogelijkheid om meer accent te leggen op het aspect "Food & Stress" of "Healthy Food / Slow Food")

Enkele weken voor het evenement worden teasers verstuurd, met tips over wat er tijdens de challenge moet klaargemaakt worden (soort voorgerecht, een gerecht op basis van…). Zo kan elk team al oefenen.

De keukenateliers staan onder toezicht van een professionele jury: een gereputeerde chef, een culinaire recensent en een vertegenwoordiger van een horecagids. Op het eind van de dag reikt de jury prijzen uit voor de winnaars.

Cook'Incentive
Cook'Incentive
Cook'Incentive

De rekening

Cook’Incentive is een concept met diverse mogelijkheden en het budget hangt af van 4 parameters:

  • De dag: tijdens de week of het weekend
  • De duur van de challenge : halve dag (3u) of volledige dag
  • Het aantal deelnemers: min. 8 teams van 5 pers. (40 pers.) / max. 16 teams van 5 pers. (80 pers.)
  • Indien gewenst (maar met gebruikmaking van de volledige infrastructuur!) :cocktail na afloop of walking dinner (samen met andere genodigden, echtgenoten, familie enz.)

Voorbeelden van budgetten (excl. 21% btw) :

Voor een animatiemix van 3u, uitgezonderd afsluitende cocktail/diner/walking diner tussen € 120 en € 155/pers. (gebaseerd op +/- 50 pers.)

Dit budget omvat:

  • De communicatiekosten (e-mailing, deelnameformulier)
  • Huurkosten van de installaties (receptie, lasten, schoonmaak)
  • Omkaderingskosten (hostesses & staff, voorbereiding workshops, bordenwassers)
  • Aankoop van de grondstoffen (provisiekast)
  • Kosten van de consultants (Jury)
  • Organisatiekosten

Contact

JA, ik ben geïnteresseerd in Cook’Incentive. Contacteer me om wat meer info te geven.

U kan ook ons direct contacteren :

Cook’Incentive is een productie van Fast Retail Communication.

Chaussée de Louvain 431E, 1380 Lasne – Tel : 02/639.61.22

Direct nummer : Eric Van der Stock 0475/ 66.64.47 of Bryan Brabant 0497/70.87.58

In partnership met:

AEG

 

Electrolux

Een productie van:

Alcatel•Lucent

De galerij

Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire
Cook'Incentive challenge cullinaire